Nieuwbouwlocaties

(Tip) Vergelijk Hypotheekrente en bereken uw maandlasten. Klik hier en vergelijk hypotheekrente


Nootdorp - Overzicht van nieuwbouwlocaties


Plaats:
 
Nieuwbouwwoningen in Nootdorp

Ypenburg
Totaal 11.000 nieuwbouwwoningen

Op de locatie van de voormalige vliegbasis Ypenburg, ingeklemd tussen snelwegen en spoorlijn, is een aantal grootschalige structurerende elementen ontworpen. Vanuit het centrum van het plangebied strekken zich lange, doorlopende lanen door het gebied.

Ypenburg


schets ypenburg

De architectuur van de woningbouw komt tot stand door uiteenlopende ontwikkelingscombinaties (ontwikkelaar en architect) deze deelplannen verder uit te laten werken. Het reeds bekende tuinwijkmilieu vormt voor de buurten in 'buitenplaats Ypenburg' telkens een belangrijke referentie.

Het netwerk van verbindingen in en door Ypenburg legt relaties met de omgeving, zoals met Nootdorp en de stad Den Haag. De auto-ontsluiting scheidt echter onvermijdelijk de woongebieden van de bedrijfsterreinen langs de snelweg, die als buffer in de geluidshinderzone liggen. Water staat over de hele locatie onderling in verbinding.

De gemeenten Rijswijk, Pijnacker, Nootdorp en Den Haag ontwikkelen in goed overleg op het voormalige vliegveld Ypenburg, gelegen tussen de rijkswegen A12, A4 en A13, een prachtige, moderne, groene woonlocatie.

Het Samenwerkingsverband Ypenburg co÷rdineert de ontwikkeling van de circa 12.000 te bouwen woningen met voorzieningen die nodig zijn om het woongenot zo optimaal mogelijk te maken. Niet voor niets heeft de locatie de veelzeggende naam 'Buitenplaats Ypenburg' gekregen.

Lange en vooral brede bomenlanen zullen de locatie doorkruisen en goed toegankelijk maken. Groene stadssingels en markante woningen bevestigen het speciale karakter van Ypenburg. Veel aandacht is er besteed aan de vormgeving van de openbare ruimte. Met hoogwaardig openbaar vervoer zullen de toekomstige bewoners letterlijk alle kanten op kunnen, zodat steden als Den Haag, Delft en Rotterdam makkelijk bereikbaar zijn. Aan de randen van de locatie worden bedrijventerreinen aangelegd.

Info : Ypenburg


 

 Handige links

 Makelaar tarieven in Nootdorp?

 Huis verkopen, vergelijk makelaarstarieven

 Bouwkundige Keuring Nootdorp
 Laat uw woning keuren
 
 Taxatie Nootdorp
 Vergelijk de tarieven van taxateurs

 De goedkoopste Notaris Nootdorp
 Hypotheek en Transportakte 
Meer websites over nieuwbouwprojecten
Meer nieuwbouwlocaties Zuid Holland
Nieuwbouw Zuid Holland
Nieuwbouw woningen Nootdorp
 
 

Home | Sitemap | Disclaimer | Adverteren | Colofon | Privacy | BIJN
 
BIJN Copyright BIJN