Nieuwbouwlocaties

(Tip) Vergelijk Hypotheekrente en bereken uw maandlasten. Klik hier en vergelijk hypotheekrente


Barendrecht - Overzicht van nieuwbouwlocaties


Plaats:
 
Nieuwbouwwoningen in Barendrecht

Carnisselande
Totaal 7600 nieuwbouwwoningen

In een tijdsbestek van acht jaar worden hier ten westen van rijksweg A-29 ongeveer 7600 woningen op Barendrechts grondgebied gebouwd. In de buurgemeente Albrandswaard zullen zo'n 2400 woningen worden gebouwd. Deze Albrandswaardse woonwijk heeft de naam Portland en is onderdeel van de Vinex locaties.

Wonen in Carnisselande betekent in een sfeer van landelijkheid rondom, maar met de voordelen van stedelijke voorzieningen dichtbij. Bij de bouw van woningen wordt rekening gehouden met hedendaagse voorwaarden. Dat betekent veel aandacht voor energiezuinige bouw en duurzame toepassingen van materialen. In de nieuwe wijk wordt bovendien rekening gehouden met de toegankelijkheid voor gehandicapten.

Carnisselande is stedebouwkundig verdeeld in drie wijken met drie totaal verschillende woonsferen. De sfeer van de diverse woongebieden wordt bepaald door de dichtheid van bebouwen, de ligging van de wijk, de hoeveelheid voorzieningen, de verkeersdrukte, de vormgeving van de woningen en de inrichting van de openbare ruimte. De benamingen geven al aan welke uitstraling de woonwijken hebben.

Nieuwbouw locatie Carnisselande

Iedere wijk heeft z'n eigen specifieke kenmerken die het wonen op die plek aantrekkelijk maken. Deze verassende veelzijdigheid maakt dat de woonmogelijkheden in Carnisselande tegemoet komen aan de wensen van vele toekomstige bewoners.

Info : Gemeente Barendrecht
 

 Handige links

 Makelaar tarieven in Barendrecht?

 Huis verkopen, vergelijk makelaarstarieven

 Bouwkundige Keuring Barendrecht
 Laat uw woning keuren
 
 Taxatie Barendrecht
 Vergelijk de tarieven van taxateurs

 De goedkoopste Notaris Barendrecht
 Hypotheek en Transportakte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer websites over nieuwbouwprojecten
Meer nieuwbouwlocaties Zuid Holland
Nieuwbouw Zuid Holland
Nieuwbouw woningen Barendrecht
 
 

Home | Sitemap | Disclaimer | Adverteren | Colofon | Privacy | BIJN
 
BIJN Copyright BIJN