Nieuwbouwlocaties

(Tip) Vergelijk Hypotheekrente en bereken uw maandlasten. Klik hier en vergelijk hypotheekrente


Breda - Overzicht van nieuwbouwlocaties


Plaats:
 
Nieuwbouwwoningen in Breda
 
Wagemakerspark
Totaal 180 nieuwbouwwoningen

Rond het grote groene, grotendeels onbebouwde, terrein van Wagemakers & Zn. Lakfabrieken N.V., werd in de jaren 30 van de vorige eeuw een ruime woonwijk gebouwd met veel groen, hoge kwaliteit en een rijke architectuur; eigenschappen die de wijken Zandbergpark en Sportpark juist zo geliefd maken.

In deze nieuwe eeuw wordt deze locatie ingevuld op een wijze die naadloos aansluit bij haar omgeving van oude straten, ruisend groen en markante interbellum architectuur, en natuurlijk ook met al die beproefde eigenschappen die garant staan voor de hoogste woonkwaliteit.

Het Wagemakerspark voltooit zo, als een bedoeld hoogtepunt, de stedenbouwkundige ontwikkeling van Breda-Zuid.

In een omgeving die zich met name kenmerkt door de sterke en hoogwaardige groenstructuren, zoals het monumentale Wilhelminapark, het uitgestrekte Mastbos en natuurlijk de groene begeleiding van straten en lanen. Het Wagemakerspark grenst direct aan het centrum van Breda-Zuid, een gebied wat zich met name kenmerkt door haar hoge woonkwaliteit en voorzieningenniveau.

Het Wagemakerspark is ideaal en centraal gesitueerd ten opzichte van voorzieningen zoals het uitgebreide en gevarieerde winkelgebied in het centrum van de stad Breda, het landelijk bekende "Chassť-theater, de vele en gevarieerde sport- en recreatieve functies en al die overige voorzieningen die horen bij een toplocatie. Bovendien is het Wagemakerspark verbonden met de ontsluitingen naar de snelwegen rond Breda, waardoor mobiliteit maximaal mogelijk is.

Stelt u zich eens voor: een nieuwbouwwijk met de sfeer en uitstraling van een prachtige, oudere bestaande villawijk en toch met al het hedendaags wooncomfort dat uw leven zoveel aangenamer kan maken. Een wijk waar net zo veel aandacht aan de opzet en inrichting van het openbaar gebied is besteed als aan de architectuur van de woningen.

Een wijk die, alhoewel nieuw, lijkt op te gaan in de bestaande wijken daaromheen. Met lommerrrijke lanen die zo breed zijn opgezet dat uw overburen vaak op meer dan 25 meter aan de overkant verscholen lijken te liggen in het royaal aanwezige groen. En met woningen die u en uw naasten echt letterlijk de ruimte geven om nu eindelijk eens uw woning zo in te kunnen delen als u dat zelf altijd al graag heeft gewild.

Deze wijk komt er: het Wagemakerspark in de prachtige stad Breda. Het beste van het verleden wordt gecombineerd met het beste van vandaag. U kunt woningen en appartementen verwachten die in de meeste gevallen veel royaler zijn dan wat u doorgaans aantreft in de woningmarkt. En omdat ruimte de luxe creeert om na te kunnen denken over uw eigen favouriete indeling, zult u ook daadwerkelijk in staat gesteld worden om daar, bij een aantal woningen en appartementen standaard onder professionele begeleiding, goed over na te kunnen denken en uw individuele keuze te maken. U kunt rekenen op een afwerking die de naam "luxe" met recht mag dragen.

Kortom, kwaliteit die voor u tastbaar is. Omdat u er al jaren om vraagt.

Maar vooral willen wij u graag nu laten kennismaken met een aantal stedebouwkundige kwaliteiten die in het plan zitten. Een wijk die uiteindelijk uit drie delen zal bestaan: De Hof, De Oprijlaan en Het Park. Wij zijn trots op onze ontwikkeling en wij hopen dat u dat ook zult zijn wanneer u er straks doorheen wandelt.

Info :
Gemeente Breda


 

 Handige links

 Makelaar Breda

 Huis verkopen, vergelijk makelaarstarieven

 Bouwkundige Keuring Breda
 Laat uw woning keuren
 
 Taxatie Breda
 Vergelijk de tarieven van taxateurs

 De goedkoopste Notaris Breda
 Hypotheek en Transportakte 
Meer websites over nieuwbouwprojecten
Meer nieuwbouwlocaties Noord Brabant
Nieuwbouw Noord Brabant
Nieuwbouw woningen Breda

 
 

Home | Sitemap | Disclaimer | Adverteren | Colofon | Privacy | BIJN
 
BIJN Copyright BIJN