Nieuwbouwlocaties

(Tip) Vergelijk Hypotheekrente en bereken uw maandlasten. Klik hier en vergelijk hypotheekrente


Breda - Overzicht van nieuwbouwlocaties


Plaats:
 
Nieuwbouwwoningen in Breda
 
Nieuw Wolfslaar
Totaal 750 nieuwbouwwoningen

Nieuw Wolfslaar wordt een woonwijk met in totaal zo'n 750 woningen, grotendeels verdeeld over een noordelijk en een zuidelijk cluster.

Nieuw Wolfslaar OverzichtNieuw Wolfslaar woning

Bereikbaarheid

De hoofdentree komt in het noorden van de wijk, van daaruit zijn via een noord-zuidas de verschillende delen van de wijk te bereiken. De verbinding met Bavel wordt hersteld door de aanleg van een fietsbrug over de A-27. De wijk is gunstig gelegen ten zuidoosten van Breda, tussen Breda en Bavel. De bereikbaarheid is prima. In korte tijd bent u in de binnenstad van Breda, de winkelstraat van Bavel, winkelcentrum De Burcht of bent u op een uitvalsweg naar Antwerpen, Utrecht, Eindhoven of Rotterdam.

Voorzieningen

In en om het gebied zijn diverse voorzieningen die het wonen in Nieuw Wolfslaar veraangenamen. Natuurlijk de groene omgeving, waarin u heerlijk kunt recreŽren, en het prachtige landgoed op loopafstand van de wijk. Maar ook de nabijheid van scholen, winkels, de manege en het zwembad maken van Nieuw Wolfslaar een woonwijk waar het goed toeven is.

In het oosten wordt de wijk afgesloten door de A-27. Een geluidswal zorgt voor afdoende bescherming tegen geluidsoverlast. Er wordt zoveel ruimte voor de wal uitgetrokken dat er een heus park van gemaakt wordt.

De wijk wordt duurzaam en veilig onder meer door het gebruik van milieuvriendelijke materialen, een laag energieverbruik per woning en het zo lang mogelijk vasthouden van regenwater. Verder is bij de inrichting van de wijk rekening gehouden met de belangen van fietsers en voetgangers, zowel overdag als 's avonds. De wijk krijgt van de politie het keurmerk Veilig Wonen.

Info :
Gemeente Breda


 

 Handige links

 Makelaar Breda

 Huis verkopen, vergelijk makelaarstarieven

 Bouwkundige Keuring Breda
 Laat uw woning keuren
 
 Taxatie Breda
 Vergelijk de tarieven van taxateurs

 De goedkoopste Notaris Breda
 Hypotheek en Transportakte


 
Meer websites over nieuwbouwprojecten
Meer nieuwbouwlocaties Noord Brabant
Nieuwbouw Noord Brabant
Nieuwbouw woningen Breda

 
 

Home | Sitemap | Disclaimer | Adverteren | Colofon | Privacy | BIJN
 
BIJN Copyright BIJN