Nieuwbouwlocaties

(Tip) Vergelijk Hypotheekrente en bereken uw maandlasten. Klik hier en vergelijk hypotheekrente


Breda - Overzicht van nieuwbouwlocaties


Plaats:
 
Nieuwbouwwoningen in Breda
 
Chasse Terrein
Totaal 650 nieuwbouwwoningen

Binnen de singels van Breda, aan de rand van het historische centrum, ligt het Chassé-terrein. De Ontwikkelingscombinatie Chassé c.v. zorgt op deze unieke locatie voor een even unieke invulling.

De Ontwikkelingscombinatie Chassé c.v. is een joint venture van Proper-Stok Woningen B.V. en Amstelland Ontwikkeling Wonen B.V. Het totale plan omvat ca. 644 woningen waarvan ca. 477 appartementen en ca. 167 grondgebonden woningen (woningen met meerdere etages en een eigen opgang op de begane grond). In het totale plan zullen ongeveer 9 verschillende woningtypes worden gerealiseerd.

Wonen op deze plek wordt een bijzondere ervaring. Het Chasséterrein wordt Chassé Park. Een park om in te wonen. De bewoners stappen zo uit hun huis in het park. Binnen enkele minuten lopen kunnen zij de rust van deze groene oase verruilen voor de dynamiek van het stadscentrum. Het groen in het park bestaat voor een deel uit de huidige boomgroepen, die soms van monumentale afmetingen zijn. Zo nodig zullen de groenvoorzieningen worden uitgebreid met extra aanplant. Voor het parkgedeelte is een beheerformule opgezet waarin de gemeente en alle toekomstige bewoners participeren. Onderhoud, toezicht en veiligheid worden op deze manier gewaarborgd. In het totale plan zullen negen verschillende deelplannen worden gerealiseerd. Negen parels in het groen. Elk met een eigen (vaak opzienbarende) karakter.

Info :
Gemeente Breda

 


 

 Handige links

 Makelaar Breda

 Huis verkopen, vergelijk makelaarstarieven

 Bouwkundige Keuring Breda
 Laat uw woning keuren
 
 Taxatie Breda
 Vergelijk de tarieven van taxateurs

 De goedkoopste Notaris Breda
 Hypotheek en Transportakte 
Meer websites over nieuwbouwprojecten
Meer nieuwbouwlocaties Noord Brabant
Nieuwbouw Noord Brabant
Nieuwbouw woningen Breda

 
 

Home | Sitemap | Disclaimer | Adverteren | Colofon | Privacy | BIJN
 
BIJN Copyright BIJN