Nieuwbouwlocaties

(Tip) Vergelijk Hypotheekrente en bereken uw maandlasten. Klik hier en vergelijk hypotheekrente


Elst - Overzicht van nieuwbouwlocaties


Plaats:
 
Nieuwbouwwoningen in Elst
 
Westeraam
Totaal 2.350 nieuwbouwwoningen

Ten oosten van het historische dorp Elst verrijst de komende jaren de nieuwe wijk Westeraam. De wijk dankt zijn naam aan de ligging ‘ten westen van het buurtschap Aam’. De zuidgrens wordt gevormd door de Aamsestraat en in het noorden loopt het riviertje de Linge. De komende jaren worden hier stapsgewijs 2350 woningen gebouwd in allerlei vormen en prijsklassen, voor jong en oud, alleenstaanden of gezinnen en zowel voor kopers als huurders.

Bij de ontwikkeling is nadrukkelijk rekening gehouden met de natuurlijke elementen in het gebied. Het oorspronkelijk agrarische gebied krijgt een parkachtige en recreatieve bestemming. Een toekomstig bosgebied gaat een coulisse vormen tussen het stedelijke gebied van Arnhem en Nijmegen. Het moeras dat ongeveerd 180 jaar geleden in de noord-oosthoek van Westeraam lag verschijnt straks opnieuw als plas.

U vindt in Westeraam verschillende woningtypes: rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen. Naast de bestaande voorzieningen zoals uitstekend openbaar vervoer, scholen, sportvelden, tennisbanen, sporthallen en een zwembad, krijgt de wijk een eigen scholencomplex, medische voorzieningen en winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Info : Gemeente Elst,
Westeraam


 

 Handige links

 Makelaar Elst

 Huis verkopen, vergelijk makelaarstarieven

 Bouwkundige Keuring Elst
 Laat uw woning keuren
 
 Taxatie Elst
 Vergelijk de tarieven van taxateurs

 De goedkoopste Notaris Elst
 Hypotheek en Transportakte

 
Meer websites over nieuwbouwprojecten
Meer nieuwbouwlocaties Gelderland
Nieuwbouw Gelderland
Nieuwbouw woningen Elst
 
 

Home | Sitemap | Disclaimer | Adverteren | Colofon | Privacy | BIJN
 
BIJN Copyright BIJN