Nieuwbouwlocaties

(Tip) Vergelijk Hypotheekrente en bereken uw maandlasten. Klik hier en vergelijk hypotheekrente


Lelystad - Overzicht van nieuwbouwlocaties


Plaats:
 
Nieuwbouwwoningen in Lelystad
 
Lelystad
Totaal 20.000 nieuwbouwwoningen

HanzePark

Dit gebied ligt tussen het Stadshart en Schouw West. Tussen nu en 2012 komen hier ruim 800 woningen, kantoren, een woonzorgcentrum en een park. Rode draad voor de nieuwbouw in de wijk is de architectuur van Dudok (gebruik van baksteen in warme aardetinten). De vernieuwde wijk staat straks voor stedelijkheid, levendigheid en geborgenheid. Bewoners bevinden zich ook nog eens op loopafstand van een groot aantal voorzieningen.

Warande

Welkom in ‘Warande’. Onder die naam wordt in de periode tot 2015/2020 het gebied Lelystad-Zuid ontwikkeld. Wonen in Warande wordt wonen in een groene weelde: bossen, lanen, water, ruime kavels, de nabijheid van Hollandse Hout en Oostvaardersplassen. Het ontwikkelingsplan voor Warande gaat uit van de bouw van ongeveer 8.500 woningen. Wonen in Warande is kiezen voor vrijheid: gevarieerde woningen in alle prijsklassen, zowel koop als huur.

Stadshart

Het Stadshart ondergaat de komende jaren ingrijpende veranderingen.

Kust
 
De plannen voor de kust van Lelystad krijgen steeds meer vorm. Door de aanleg van Parkhaven, de woningen langs de Suyderseeboulevard, Houtribhoogte, de aanleg van een passantenhaven in combinatie met het unieke woningbouwplan Bataviahaven en de komst van Batavia Stad heeft de kust een eigen gezicht gekregen.

De ontwikkelingen zijn vastgelegd in het structuurplan Lelystad 2015. Daarin zijn voor diverse deelgebieden de hoofdlijnen weergegeven. De komende jaren zullen de uitbreiding van Bataviahaven met een boulevard en woningen, de invulling van het gebied rondom BataviaStad en de musea en de vernieuwing van het historische werkeiland Lelystad tot een ‘stad aan het water’ maken

Galjoen-Zuid

In Galjoen-Zuid is ruimte voor de bouw van ruim 300 woningen. Naast de 216 projectmatig te bouwen woningen in Galjoen-Zuid, worden in een later stadium door de gemeente in samenwerking met woningbouwstichting Centrada nog 90 woningen in de sociale koop- en huursector gebouwd.

Info : Gemeente Lelystad

 

 Handige links

 Makelaar tarieven in Lelystad?

 Huis verkopen, vergelijk makelaarstarieven

 Bouwkundige Keuring Lelystad
 Laat uw woning keuren
 
 Taxatie Lelystad
 Vergelijk de tarieven van taxateurs

 De goedkoopste Notaris Lelystad
 Hypotheek en Transportakte 
Meer websites over nieuwbouwprojecten
Meer nieuwbouwlocaties Flevoland
Nieuwbouw Flevoland
Nieuwbouwwoningen Lelystad
 
 

Home | Sitemap | Disclaimer | Adverteren | Colofon | Privacy | BIJN
 
BIJN Copyright BIJN